POLEDNÍ MENU | ||||
0,3 | l | Polévka kulajda s vejcem (1,3,7) | ||
150 | g | Smažený studentský řízek (Gothaj), bramborová kaše, kyselá okurka (1,3,7) | 149 | Kč |
POLÉVKA | ||||
0,3 | l | Kulajda s vejcem (1,3,7) | 49 | Kč |
DENNÍ NABÍDKA | ||||
150 | g | Hovězí guláš s cibulí, houskový knedlík (1,3) | 174 | Kč |
150 | g | Španělský vepřový závitek, dušená rýže/houskový knedlík (1,3,7,10) | 174 | Kč |
150 | g | Vepřové na majoránce, bramborový knedlík (1,3,7) | 174 | Kč |
300 | g | Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, zelí, smažená cibulka (1,3) | 125 | Kč |
150 | g | Kuřecí plátek v sýrovém těstíčku, vařené brambory (1,3,7) | 174 | Kč |
150 | g | Kuřecí medailonky, hranolky, česnekový dip (1,7) | 184 | Kč |
120 | g | Smažený hermelín, vařené brambory, tatarská omáčka (1,3,7,10) | 159 | Kč |
SPECIALITA | ||||
250 | g | Grilovaný Rib eye steak, demi glace, americké brambory (1,9,12) | 289 | Kč |
200 | g | Grilovaná vepřová panenka s pepřovou omáčkou, americké brambory (1,7) | 244 | Kč |
MOUČNÍK | ||||
1 | ks | Borůvkový cheesecake se šlehačkou (1,3,7) | 69 | Kč |
1 | ks | Čokoládový řez se šlehačkou (1,3,7) | 69 | Kč |
STUDENÁ KUCHYNĚ | ||||
1 | ks | Utopenec s cibulí, chléb (1,3) | 75 | Kč |
150 | g | Tlačenka s cibulí a octem, chléb (1,3) | 85 | Kč |
Za poloviční porce jídel účtujeme 75% celkové ceny. Čísla za jídly značí potravinové alergeny, které jsou uvedeny níže.
LEPEK pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich odrůdy |
SKOŘÁPKOVÉ PLODY mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie |
|||
KORÝŠI výrobky z nich |
CELER výrobky z něj |
|||
VEJCE výrobky z nich |
HOŘČICE výrobky z ní |
|||
RYBY výrobky z nich |
SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) výrobky z nich |
|||
PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY) výrobky z nich |
OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2 |
|||
SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) výrobky z nich |
VLČÍ BOB (LUPINA) výrobky z něj |
|||
MLÉKO výrobky z něj (včetně laktózy) |
MĚKKÝŠI výrobky z nich |